Projecten

Recent Projecten

Grenco, ‘s-Hertogenbosch

Het Grenco gebied wordt ontwikkeld tot een locatie voor data- en ICT-bedrijven waar men elkaar kan ontmoeten én waar gewoond en gerecreëerd kan worden. De innovatie van toen gaan we verbinden aan de ontwikkelingen van nu.

Grasso, ‘s-Hertogenbosch

Het voormalige Grasso bedrijfsgebouw in ’s-Hertogenbosch is aangewezen als locatie voor de ontwikkeling van een bedrijvencentrum voor ondernemers uit de ICT sector. Naar verwachting zullen er 30 tot 50 ondernemingen vestigen, qua grootte variërend tot 50 medewerkers.

WeenerXL, ‘s-Hertogenbosch

In samenwerking met het bouwteam: HEVO, Architecten Tarra architectuur & Stedenbouw, Buro Kade, MTD-landschapsarchitecten, RA Infra & Archimedes hebben we een mooi integraal ontwerp opgezet.

MS Schippers, Hapert

MS Schippers is een bedrijf wat producten en oplossingen biedt op gebied van hygiëne en verzorging van dieren in de veehouderij en zich internationaal ontwikkelt.

Hendrix Genetics, Boxmeer

Het hoofdkantoor in Boxmeer biedt plaats aan ruim 90 werknemers. Door de groei in de afgelopen jaren is uitbreiding van het gebouw wenselijk en noodzakelijk.

Landgoed Mattemburgh, Hoogerheide

Landgoed Mattemburgh wordt gerekend tot de vijf gaafst bewaard gebleven stijltuinen van ons land. Op dit landgoed vind je zowel de Franse als Engelse stijl uit de 19e eeuw.