Project categories: Woningbouw

Projecten

Recent Projecten

Zorgwoningen Bethanië, Horn

Het plan omvat de transformatie van het klooster tot zorgwoningen voor bewoners met geheugenproblematiek en aanleunwoningen.

De Mulder, Reusel

Op de plaats waar voorheen de molen van molenaar Coppens het graan maalde voor de Reuselse boeren, staan nu 44 nieuwbouw (huur) woningen.

De Waluwe, Zaltbommel

Het 15.000 vierkante meter grote perceel waar ruim 20 jaar American Roadhouse op gestaan heeft, wordt herontwikkeld en er komen zorgcentra, zorgwoningen en appartementen. Het betreft een herontwikkeling van 4 hoofdgebouwen die worden gerealiseerd.

15 woningen, Budel

In 2019 is er gestart met de bouw van nieuwbouw woningen op de hoek Nieuwstraat – Burgemeester van Houtstraat in Budel. Er zijn 2 verschillende woningtypen: 5 levensloopbestendige woningen op de begane grond met erboven 10 maisonnette-woningen in 2 bouwlagen.

Trinity buildings, Amsterdam

Drie kantoorgebouwen aan de Pieterbergweg in Amsterdam, ook wel de Trinity Buildings genoemd, zijn getransformeerd naar woningen. In totaal zijn er 133 woningen gerealiseerd, de gebouwen zijn achtereenvolgens verbouwd.

The Rock, Eindhoven

Wooncomplex The Rock bestaat uit 24 zelfstandige luxe volledig gemeubileerde lofts, bestemd voor studenten, young professionals en expats, gelegen in een voormalig zwembadcentrum aan de Biesterdwarsweg in Eindhoven.

The Bank, Venlo

Na langdurige leegstand is wooncomplex The Bank duurzaam verbouwd tot 110 zelfstandige luxe loftappartementen gelegen in het centrum van Venlo

The Scorpio, Capelle a/d IJssel

Dit in verval geraakte kantoorgebouw van begin jaren tachtig is na jaren van leegstand volledig tot een modern appartementengebouw getransformeerd met 72 appartementen.

The Bank, Tilburg

The Bank combineert wonen en werken in het kloppend hart van Tilburg. Het gebouw aan de Heuvelring 88 betreft ruim 7.500 m² BVO.

Barcelona woningen, Oirschot

Aan de Wilhelminakade in Oirschot, op de voormalige plek van jongerencentrum Ramblaz, wordt Barcelona gebouwd. Dit nieuwbouwproject heeft in totaal 47 woningen.

The Wall, Eindhoven

The Wall is een all-inclusive, high end, volledig ingericht wooncomplex in het centrum van Eindhoven. Het biedt betaalbare en comfortabele accommodatie voor expats en young professionals van over de hele wereld.

Villa Kiplagat, Nairobi Kenya

We hebben het installatie ontwerp voor villa Lornah uitgewerkt, waarin we een mooie opzet hebben gemaakt van een hedendaags ontwerp geïntegreerd.