Op de plaats waar voorheen de molen van molenaar Coppens het graan maalde voor de Reuselse boeren, staan nu 44 nieuwbouw (huur) woningen. Op vrijdag 18 februari 2022 hebben de bewoners de sleutel in ontvangst genomen.

Het plan om op die plek 44 appartementen te ontwikkelen werd in nauwe samenwerking met de gemeente Reusel-De Mierden uitgewerkt. Door de afwisseling in de gevelopbouw en het wisselend materiaalgebruik ontstond een aantrekkelijk wooncomplex waar al snel veel belangstelling voor was om er te gaan wonen. Het parkeren vindt plaats op een parkeerterrein voor bewoners aan de achterzijde van het gebouw.

Het complex zal aan alle moderne standaarden voldoen, met zonnepanelen en warmtepompen wordt namelijk gezorgd dat het bouwwerk volledig elektrisch en zuinig verwarmd wordt. Het afwerkingsniveau is hoog te noemen onder andere dankzij de vloerverwarming, volledig betegelde badkamer en complete keuken.

BPEM heeft tijdens het volledige traject een begeleidende rol gespeeld voor De Mulder in Reusel. We zijn in zowel de ontwerp als realisatiefase. Gedurende het traject zijn door ons de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties begeleidt.

In deze uitvoering zijn de volgende partijen betrokken:

Opdrachtgever: Vosters onroerend goed B.V.
Projectmanagement: Van Steensel Consultants
Architect: GeWOON Architecten
Aannemer: VG Projects B.V.
Adviesbureau installaties: Boink Project- & Energiemanagement