Project categories: Onderwijs

Projecten

Recent Projecten

Basisschool de Lage Weide, Made

Basisschool De Lage Weide in Made heeft een belangrijke stap gezet naar het verbeteren van de kwaliteit van de leeromgeving.

IKC de Brink, Hoef en Haag

In de gemeente Vijfheerenlanden, tussen Vianen en Hagestein is het volledig nieuwe dorp Hoef en Haag in aanbouw. In het dorp is een nieuw kindcentrum gebouwd.

Kindercampus Tierentijn, Tilburg

Eind 2019 zijn we gestart met de renovatie van het Kindercampus aan de Pastoriestraat in Tilburg. Het gebouw is opgebouwd uit diverse bouwdelen uit verschillende bouwjaren die eerst volledig gestript werden voor een grondige renovatie.

Basisschool de Elzen, Tilburg

In juli 2020 hebben we een mooi project opgeleverd van een verbouwing van Basisschool De Elzen in het centrum van Tilburg. Een schoolgebouw uit 1920 voorzien van een hoogwaardige zolderverdieping dat plaats bied aan 4 groepsruimten, open leerruimte en een bibliotheek en diverse nevenruimten.

KEC Ganapja, Gennep

Aan de Martinushof in Gennep wordt een nieuw pand gebouwd voor Kind Expertise Centrum (KEC) Picardie, waar een aantal scholen uit de omgeving gaan huisvesten.

IKC Grebbe, Tilburg

Kinderopvang Grebbe is de ontmoetingsplek van kinderen van 0 tot 13 jaar in de wijk De Blaak (Tilburg Zuid). De nieuwbouw van Kinderdagverblijf Grebbe ligt tussen twee basisscholen.

IKC De Avonturier, Vught

De nieuwbouw/renovatie van het Integraal Kindcentrum De Avonturier te Vught en Renovatie Jongerencentrum Elzenburg is een initiatief van de Gemeente Vught en Stichting Leijestroom.

IKC De Plaetse, Rijsbergen

De nieuwbouw van het Integraal Kindcentrum Sint Bavo te Rijsbergen is een initiatief van de Gemeente Rijsbergen en biedt onderdak aan de Sint Bavoschool en kinderopvang Bambino.