Voortgang MS Schippers (Juni 2020)

MS Schippers is een bedrijf wat producten en oplossingen biedt  op gebied van hygiëne en verzorging van dieren in de veehouderij en zich internationaal ontwikkelt.

De inzet met de nieuwbouw op het KBP bedrijventerrein in Hapert heeft als doel om haar afzet markt in de nabije toekomst te vergroten voornamelijk op de Europese markt.

De nieuwbouw bestaat uit ruim 31.000 m2 industriehallen waarin transport, assemblage en ontwikkeling van nieuwe producten als voorziening in de veehouderij centraal staat. Het hoofdkantoor a 11.000m2 is opgezet met de visie van de familie Schippers waarin zij haar internationale bedrijfsvoering voor de toekomst verder kan ondersteunen.  Mede door de recente ontwikkelingen is het vanuit de visie van MS Schippers een noodzaak om binnen deze nieuwe huisvesting  “corona-proof” te kunnen werken en ontwikkelen. De nieuwbouw wordt volledig “gasloos”  gebouwd en voldoet aan de huidige Energiezuinige gebouw-eisen vooruitlopend op 2021 (BENG-gebouwen). Het gebouw voldoet aan alle duurzaamheidseisen welke gebruikt worden om een hoogste score te behalen binnen Milieu en Energie.

In deze uitvoering zijn de volgende partijen betrokken :

Opdrachtgever: MS Schippers B.V.

Bouwmanagement/directievoering: Wil Coppens bouwmanagement B.V.

Hoofdaannemer: Willy Naessens B.V.

Werktuigkundig Installateur: Installatiebedrijf Schoormans B.V.

Elektrotechnisch Installateur: Verheggen Elektro B.V.

Sprinkler installateur: Altebra Sprinklertechniek B.V.

CO-blusgas-installaties : ANSUL B.V.