2017

Het nieuwe distributiecentrum, dat op de voormalige luchthaven van Trafficport Venlo is gebouwd, beschikt over een ruim opslaggebied en expeditie zone van 19.500 m2 en 800 m2 kantoor. Daarnaast is het voorzien van geavanceerde technologieën en automatiseringssystemen, die de efficiëntie en nauwkeurigheid van de logistieke processen zullen verbeteren. Hierdoor kunnen bedrijven sneller en effectiever goederen ontvangen, opslaan en distribueren.

De locatie van het distributiecentrum op Trafficport Venlo is een strategische keuze. Met uitstekende verbindingen naar belangrijke snelwegen en internationale transportroutes, biedt het een gunstige locatie voor bedrijven die actief zijn in de logistieke sector. Daarnaast profiteert het centrum van de nabijheid van Venlo, een belangrijk knooppunt voor internationale handel en transport.

Boink Project & Energiemanagement heeft tijdens het volledige traject een adviserende en begeleidende rol gespeeld voor het DC Traffic Port in Venlo. We zijn in zowel de ontwerp, realisatie en nazorg fase een actief onderdeel geweest van het uitvoerende team. Gedurende het traject zijn door ons de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties begeleidt en uiteindelijk gecontroleerd voor oplevering en nazorg.

In deze uitvoering zijn de volgende partijen betrokken:

Opdrachtgever: Kero Vastgoedontwikkeling B.V.
Architect: Pauwert Architectuur
Constructeur: Adviesbureau Kerkers Someren
Aannemer: Aannemersbedrijf M.P. Drijvers B.V.
Adviseur installaties: Boink Project & Energiemanagement